TAKOHU.CH

Pas shume shume shume pervoja zhgenjyese ne Chat, ne vendosem te Krijojm Chatin Ton.

TAKOHU.NET Chat u formua ne fund te 2012.

Me perpjekjet e nje grupi nismetar qe ne 2010, u hodh idea e nje networku shqiptar me servera shqiptare.

Qellimi yne kryesor eshte te kemi nje network ku te mblidhen te gjithe shqiptaret nga te gjitha trojet tona dhe bashkatdhetaret te shperndare ne gjithe boten..

Respekto per te qen i Respektuar